حنظله

غسیل الملائکه

حنظله

غسیل الملائکه

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

اگر برای محرومین کار نکنید اصل انقلاب به خطر می‌افتد/سطح صدق جهاد و سپاه را از دیگر جماعات بالاتر می‌دانم

تا زنده‌ام تحمل نخواهم کرد نظامی را که در آن انسان‌های بسیار کم‌درآمد در کنار انسان‌های پردرآمد زندگی کنند. من این را تحمل نخواهم کرد.
اگر برای محرومین کار نکنید انقلاب اصلش به خطر می‌افتد/تا زنده‌ام تحمل نخواهم کرد نظامی را که در آن انسان‌های کم‌درآمد در کنار انسان‌های پردرآمد زندگی کنند/سطح صدق جهاد و سپاه را از دیگر جماعات بالاتر می‌دانم بیست و هفت خردادماه، سالروز تاسیس جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی (رحمة‌الله علیه) است. به مناسبت این روز، گفتاری از شهید بزرگوار آیت‌الله سید محمد حسینی بهشتی (رضوان‌الله‌علیه) را بازخوانی می‌کنیم. شهید مظلوم بهشتی، در این سخنرانی که برای جمعی از اعضای جهاد سازندگی ایراد شده است به ارائه تحلیلی از این رویدادهای آن برهه حساس از تاریخ انقلاب اسلامی می‌پردازد و در سخنانی ارزشمند، برخی بنیادهای سیاسی و اصول اساسی انقلاب را به‌صراحت توضیح می‎‌دهد. متن این سخنرانی را عینا از شماره 24 نشریه جهاد، منتشر شده در دوم دی ماه 1360 از نظر می‌گذرانید:


بسم الله الرحمن الرحیم
من قبل از اینکه به سوالات جواب بدهم نکاتی را باید عرض کنم. خب می‌دانید که به سپاه پاسداران و جهاد سازندگی و دادسراهای انقلاب حمله کردن، نشانه روشنفکری است توی جامعه ما و این نهادها[ی انقلابی] از دو سو چوب می‌خورند؛ یکی از طرف روشنفکرها، یکی هم از طرف کسانی که با فعالیت این نهادها ضررها یا منشکلاتی می‌بینند. یک مقدار هم گاهی عزیزانی توی نهادها بهانه به دست می‌دهند، کارهایی می‌کنند که آن‌ها بتوانند به این‌ها حمله کنند، بگویند اینها اصلا خودسرند، نظم‌پذیر نیستند، اصلا به این دلیل در جهادند که می‌خواهند نظم نداشته باشند! گروه‌ها آمده‌اند توی این نهادها لانه کرده‌اند! صاحبان اندیشه‌های التقاطی توی این نهادها لانه کرده‌اند!

بقیه در ادامه مطلب . . .


  • ۰
  • ۰
"بسم الله الرحمن الرحیم"


ششمین جشن بزرگ


3000 نفری آفتاب ولا یت


همراه با آتش بازی و برنامه های متنوع



 والسلام علیکم و رحمة الله...

  • Hanzale 110
  • ۰
  • ۰
آیت الله جوادی آملی در دیدار با اندیشمندان آمریکایی:


آیت الله جوادی آملی گفتند: دین آمده است برای دو مطلب اساسی یک بیان مهندسی این عالم و دیگری اینکه چگونه در این عالم زندگی کینم، اگر خدای نکرده جنگ جهانی سوم شروع شود نامی از جهان نمی ماند.
 آیت الله عبدالله جوادی آملی در  دیدار با رهبران دینی و اندیشمندان آمریکایی، جهان را به خانه مشترک همه انسانها تشبیه کرد و اظهار کرد: آنچه برای همه ما لازم است این است که بدانیم در کجا زندگی می کنیم. آنکه این جهان را ساخت و ما را به آن دعوت کرد خدای ماست، مهندس و معمار این خانه یعنی خداوند فرمود مصالح این بنای عظیم حقیقت است؛ یعنی خداوند می فرماید ما جهان را از سنگ و چوب و آهن و سیمان نساختیم بلکه جهان و همه موجودات درون آن از مصالح حق و عدل و عقل ساخته شده است.

مرجع تقلید شیعیان افزود: درقرآن کریم آیات زیادی وجود دارد که به این مسئله که مصالح جهان از حق و عدل است اشاره دارد لذا اگر کسی خواست در این نظام زندگی سالم و صالحی داشته باشد باید بر مدار حق و عدل زندگی کند یعنی نه بیراهه برود و نه راه کسی را ببندد، اگر راه کسی را بست و بر کسی ظلم و ستم و خشونت روا داشت جای او در عالم نیست.

استاد عالی حوزه علمیه قم  با اشاره به سیره حضرت داوود و سلیمان در صحف ابراهیمی خاطرنشان کرد: معجزه حضرت داوود این بود که آهن سخت را در دستان او نرم می شد لیکن آن حضرت از این قدرت خود به جای ساخت شمشیر و تیغ و نیزه که وسیله خشونت است برای بافتن زره که وسیله دفاعی و حفاظتی است استفاده می کرد. یعنی قدرت برای حفظ مردم است و نه کشتن مردم.

وی تصریح کرد: در خصوص حضرت سلیمان، خدا در کتب آسمانی اش می فرماید: که معدن مس را برای سلیمان مانند چشمه آب جاری روان ساخته بود اما حضرت سلیمان از این معجزه الهی برای ساخت انواع ظروف که وسیله زندگی مردم است استفاده می کرد و نه ساخت شمشیر و نیزه که وسیله کشتار است؛ سیره پیامبر اسلام نیز اینگونه بود که تا به ایشان جنگی تحمیل نمی شد وارد جنگ نمی شدند. این عصاره فرموده خداوند درباره چگونه زیستن و عصاره کار رهبران الهی است.

 آیت الله جوادی آملی با اشاره به شکنندگی صلح جهانی با توجه بحرانهای منطقه ای و بین المللی تاکید کرد: دین آمده است برای دو مطلب اساسی یک بیان مهندسی این عالم و دیگری اینکه چگونه در این عالم زندگی کینم، اگر خدای نکرده جنگ جهانی سوم شروع شود نامی از جهان نمی ماند؛ بر همه ما و رهبران اسلامی و مسیحیت و اندیشمندان و فرهیختگان جهان لازم است که از حق و عقل حمایت کنیم تا با همکاری همه ما خشونت و ترور و تکفیر رخت بر بندد، سلاح کشتار جمعی تولید نشود و سازمان ملل سازمان همه ملتها و نحله ها باشد، این گوشه ای از پیام اسلام است.

هیئت دینی آمریکایی متشکل از دکتر جو هانتر دستیار ارشد دینی کلیسای نورتلند، دکتر باربارا اسکینر رئیس شبکه ملی کشیشیان آمریکایی آفریقایی، دکتر جیمزآگوست کوالسکی رئیس کلیسای کتدرال ، پروفسور آنتونی دسترو استاد حقوق دانشگاه کاتولیک واشنگتن، دکترآلکس روی میدلی رئیس شورای ملی کلیساهای آمریکا برای انجام گفت و گوی دینی با مرکز گفت و گوی ادیان و تمدن های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نیز دیدار با مراجع و شخصیت های فرهنگی کشورمان به ایران سفر کردند.

منبع: دفتر آیت الله جوادی آملی
  • Hanzale 110
  • ۰
  • ۰

«در بین کلیه مذاهب اسلامی، شیعه تنها مذهبی است که نگاهش به ولایت، فقهی است؛ یعنی فقیه می تواند ولایت داشته باشد. ولایت‌پذیری شیعه که براساس صلاحیت هم شکل می گیرد، آن را تهدید ناپذیر کرده است» این ها عبارات فرانسیس فوکویاما [نظریه پرداز و نویسنده کتاب پایان تاریخ (The End Of History)] در سال 1986 در کنفرانس بازشناسی هویت شیعه می باشد، همان کنفرانس معروفی که به بررسی نقاط قوت و ضعف شیعه  می پردازد و در محافل رسانه‌ای و ژورنالیستی بازتاب گسترده ای می یابد. 
 
فوکویاما در همان کنفرانس بعد از بازشناسی نقاط قوت و ضعف شیعه راهکارهای عملی را نیز برای رویایی غرب صهیونیستی با شیعه می دهد او اینگونه پیشنهاد می دهد که پیش از وقوع  فاجعه ای به خاطر وجود عنصر شهادت در میان شیعیان، جنگ به هر صورت متوقف شود و برای پس از جنگ پروژه مهندسی معکوس برای شیعه و مهندسی صحیح برای غرب را پیشنهاد می دهد. فوکویاما معنی و مفهوم مهندسی معکوس برای شیعیان ایران را در ابتدا "تهاجم به  ولایت فقیه" ذکر می‌نماید و تاکید می‌کند که "تا ولایت فقیه را نزنید، نمی توانید به ساحت قدسی کربلا و مهدی تجاوز کنید."
 
فوکویاما در ادامه مجددا تاکید می‌کند: "شما باید ولایت فقیه را بزنید، بعد اگر بپرسید چگونه می شود ولایت فقیه را زد؟ من می‌گویم از طریق اصلاح قانون اساسی. در قانون اساسی آنچه موجب قوام و بقای ولایت فقیه است شورای نگهبان است اگر بتوانید این رکن را از قانون اساسی حذف کنید، خود بخود ولایت فقیه هم در یک رفراندم زده می‌شود! شما باید این فیلتر را از بین ببرید ..."

در دستور عملیاتی فرانسیس فوکویاما به صراحت طرح حمله به شورای نگهبانی را داده میشود که یکی از ارکان اصلی نظام اسلامی است و در کلام امام راحل از جایگاه بالایی برخوردار است که پیام  امام خمینی در تاریخ 25 اردیبهشت 63[پس از جوسازى شدید علیه شوراى نگهبان و عملکرد آن در ابطال چند حوزه‌ی انتخابیه] تنها نمونه ای از این جایگاه والا می باشد «من به این آقایان هشدار مى‌دهم که تضعیف و توهین به فقهاى شوراى نگهبان امرى خطرناک براى کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم وارد مى‌شود و در آخر، رژیمى را ساقط مى‌نماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین، هرچند مخالف نظر و سلیقه‌ی شخصى‌مان باشد، احترام بگذاریم و به این جمهورى نوپا که مورد هجوم قدرت‌ها و ابرقدرت‌هاست وفادار باشیم. در خاتمه باید بگویم که حضرت آقایان فقهاى شوراى نگهبان را با آشنایى و شناخت تعیین کردم و احترام به آنان و حفظ مقامشان را لازم مى‌دانم و امید آن دارم که این نحو امور تکرار نشود و به شوراى نگهبان تذکر مى‌دهم که در کار خود استوار باشید و با قاطعیت و دقت عمل فرمایید و به خداى متعال اتکال کنید. از خداوند تعالى عنایت و رحمت براى ملت عزیز را خواستارم.»

باید گفت که این توصیه راهبردی فوکویاما در فتنه 88 به عنوان یکی از تاکتیک های اصلی بکار گرفته می‌شود و پیاده نظام های استکبار پیش از همه شورای نگهبان را مورد هدف قرار میدهند.
احمد قدیری ابیانه [کارشناس مسائل رسانه و سفیر سابق ایران در مکزیک و ایتالیا] در کتاب تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر نمایی از تردید افکنی روزنامه اعتماد ملی را در قبل و بعد از انتخابات 88 را بررسی می‌کند و حملات این روزنامه را در یک ماه قبل از انتخابات [اردیبهشت ماه] به شورای نگهبان را پروسه ای از القای تقلب در انتخابات  می داند.

درست پنج ماه قبل از انتخابات دهم ریاست جمهوری توسط نامزدهای اصلاح طلبان پروژه خطرناک  کمیته صیانت از آرا کلید میخورد و بازتاب فراوانی در رسانه‌‍های معاند و ضد انقلاب پیدا می کند که هدف اصلی از ایجاد این کمیته نیز کاشتن بذر شبهه نسبت به عملکرد شورای نگهبان در انتخابات می باشد.دکتر عباسعلی کد خدایی [سخنگوی وقت شورای نگهبان ] در مصاحبه ای با ویژه نامه فتنه روزنامه همشهری که یک سال بعد از انتخبات دهم منتشر میشود اینگونه واکنش نشان می‌دهد که: شما نمی‌توانید انتخابات را در جمهوری اسلامی ایران برگزار کنید ولی مثلا مکانیسم های نظارت آمریکا را طلب کنید و بالعکس، هر کشوری نظام سیاسی،‌ قوانین و مکانیسم های نظارتی خاص خود را دارد. این که مثلا کمیته ای تحت عنوان صیانت از آرا را تشکیل دهیم کاملا راه غلطی بود.»

بعد از انتخابات نیز شورای نگهبان در صدر حملات  گسترده و نظام یافته فتنه گران قرار میگیرد . یکی از نامزد های شکست خورده در انتخابات در خرداد 88 طی نامه ای به شورای نگهبان با برشمردن ادعاها مبنی بر تقلب در انتخابات  عملا شورای نگهبان را به دست داشتن در تقلب و تغییر نتایج آرا انتخاباتی متهم میکند در بخشی از این نامه خطاب به شورای نگبان اینگونه آمده است که:« حضور گسترده مردم حماسه‌ای آفرید که در تاریخ سه دهه انقلاب اسلامی ایران و مردم‌سالاری بی‌سابقه بود. هرچند نتیجه آن را طوری دیگر جلوه دادند و با وارونه نشان دادن نتیجه آن خود را بناحق و همانند سایر موارد فاتح این عرصه هم معرفی کردند؛ ولی شور و شعور اجتماعی ملت ایران در حافظه تاریخ خود این بی‌عدالتی و قانون‌شکنی را باور نخواهد کرد.»
اگر در اوایل انقلاب اسلامی  افراد انقلابی چون آیت الله مطهری،‌ آیت الله بهشتی توسط نیروهای ضد انقلابی به شهادت رسیدند اما در سالیان گذشته این شخصیت آیت الله جنتی[دبیر شورای نگهبان] است که توسط رسانه ها ماهواره ای و خبری دشمنان انقلاب اسلامی ترور می شود و هجمه های گسترده به این شخصیت میشود.
 
در باب شخصیت آیت الله جنتی همین نقل قول آیت الله علم الهدی کافیست تا به شخصیت انقلابی آیت الله جنتی پی برد.آیت الله علم الهدی اینگونه می گوید که: از روزی که فرزند ایشان از مسیرش از اسلام جدا کرد و به جریانات چپ پیوست ایشان دیگر حتی نام او را به زبان نیاورده است.»

در آخر باید گفت که این دستور راهبردی فرانسیس فوکویاما توسط سربازان جاهل و ارزان قیمت خود در داخل کشور اجرایی میشود و تریبون های گسترده ای در حمله به شورای نگهبان بسیج می شوند و به قول وحید جلیلی رهبری به خاطر  آنکه نظارت استصوابی جریان اشرافی در مورد نتیجه انتخابات را نمی‌پذیرد و حاضر به وتوی جمهوریت نظام برای حفظ اسلامیت سلطنتی – حکمیتی آنان نمی‌شود هدف تیرهای سهمگین قرار می‌گیرد و فریاد "این عمار"ش در هیاهوی سکوت رهروان مخلص عبدالله بن عمر و شریح قاضی و ربیع بن خثیم به تغافل  سپرده می‌شود.

  • Hanzale 110